top of page

Huidverbetering

Door met de juiste ingrediënten te werken, kan de huid optimaal herstellen en verbeteren. Seroja werkt met het bionome merk Dr. Baumann. Bionoom betekent “respect voor mens, dier en milieu”. Door alle chemische en allergiserende stoffen achterwege te laten en te werken met enkel hoogwaardige ingrediënten, kan de huid herstellen en verbeteren.

 

Om huidverbetering te realiseren is het essentieel thuis de juiste producten te gebruiken. Bij aanschaf van thuisverzorgingsprodukten bij Seroja wordt u hierin begeleid. Het is hierbij niet verplicht voor behandelingen af te spreken.

" Wie zijn bestemming kent, vindt de weg. "  Lao Tze

Dr. Baumann

Alle verzorgingsproducten van Dr. Baumann zijn samengesteld uit enkel milde huideigen, huidgelijkende en huidvriendelijke ingrediënten en vitamines. Geen van de producten bevat minerale olie, parfum of conserveringsmiddelen. Alle werkstoffen hebben een algemeen aanvaarde en wetenschappelijk bewezen werking. Uit puur ethische overwegingen worden nooit dierlijke ingrediënten gebruikt. 

Behandelmethoden

Gezichts- en/of lichaamsbehandelingen in combinatie met acupunctuur

Bij huidklachten, zoals o.a. eczeem, acne of psoriasis, maakt Seroja gebruik van zowel de juiste ingrediënten als acupunctuur. Een prachtige combinatie om de huid zo goed mogelijk in balans te brengen.

Cosmetische acupunctuur

Ter verjonging van de huid en uitstraling van 5 tot 8 jaar

Laviesage voedingssuplementen

Speciaal voor herstel en verbetering van de huid.

Toepassingen

  • Acne

  • Huidveroudering/huidverslapping

  • Rosacea

  • Eczeem

  • Droge huid

  • Psoriasis

Kuur

Een kuur van de cosmetische acupunctuur bestaat uit 10 behandelingen in 7 weken achtereen (2x per week gedurende 3 weken en 1x per week gedurende 4 weken). Een totale behandeling duurt ongeveer tenminste 75 minuten en 1 zone ongeveer 1 uur. Ter ondersteuning van de kuur krijgt u advies voor thuisgebruik.

Please reload

bottom of page