top of page

Cosmetische acupunctuur

Cosmetische acupunctuur is een natuurlijke wijze van verjonging van lichaam en huid. Door middel van acupunctuur op meridiaan punten met een liftende werking in hals en gelaat worden vitale functies van het lichaam geoptimaliseerd en hals en gelaat gelift. Daarnaast worden rimpels minder en zachter. Doordat de kuur uit 10 behandelingen in 7 weken tijd bestaat, kan het collageen worden aangemaakt met als resultaat een jonger en vitaler gelaat. 

"Aan de geest die stil is, geeft het hele universum zich over." Lao Tse

Voor & Na
Voor & Na

Vitaal in uw vel

Cosmetische acupunctuur is geen therapeutische behandeling en wordt dus niet vergoed. Echter doordat er ook aan de vitaliteit van het lichaam wordt gewerkt, zult u zich ook "lekkerder in uw vel" gaan voelen. 

Natuurlijk mooier

Bij fillers of botox is altijd goed te zien dat er iets is veranderd aan het gelaat en ziet het er onnatuurlijk uit. Na cosmetische acupunctuurbehandelingen ziet u natuurlijk jonger uit en zult u te horen krijgen dat u er goed uitziet.

Kuur

Een kuur van de cosmetische acupunctuur bestaat uit 10 behandelingen in 7 weken achtereen (2x per week gedurende 3 weken en 1x per week gedurende 4 weken). Een totale behandeling duurt tussen de 2 en 3 uren en 1 zone ongeveer 1 uur. 

Please reload

bottom of page